Woody Allens neste film har fått en tittel – og to bilder

Woody AllenBlue Jasmine vises fremdeles på kino i Norge, men allerede nå er tittelen til hans neste film annonsert: Magic in the Moonlight. Igjen er det snakk om en herlig klisjéfull tittel, som umiddelbart skaper assosiasjoner til tidligere Allen-verker. De to første bildene fra filmen har også blitt publisert.

Med Magic in the Moonlight er Allen tilbake i sitt nå typiske Europa-univers, men denne gangen vil fortellingen utspille seg i en periode-setting. Den romantiske komedien tar sted i Sør-Frankrike på 1920- og 1930-tallet, men flere detaljer om filmens handling har forløpig ikke lekket ut på nett. Det har lenge vært kjent at Colin Firth og Emma Stone er sentrale skuespillere i Allens nye film, og i tillegg til disse to figurerer navn som Marcia Gay Harden, Eileen Atkins, Hamish Linklater, Simon McBurney og Jacki Weaver på rollelisten.

Magic in the Moonlight er den 47. filmen med Allen i regissørstolen – og bak tastaturet, som manusforfatter. På produsentsiden finner man Letty Aronsen og Stephen Tenenbaum, som tidligere har arbeidet med Allen på en rekke filmer, som blant annet Midnight in Paris og Vicky Cristina Barcelona

Magic in the Moonlight får internasjonal premiere 26. juli 2014. Se de to første bildene fra filmen her:

Marcia Gay Harden og Emma Stone i Magic in the Moonlight
Marcia Gay Harden og Emma Stone i «Magic in the Moonlight».
Colin Firth i «Magic in the Moonlight».