Kristen Stewart, Bruce Willis og Jesse Eisenberg utgjør stjernelaget i ny Woody Allen-film

Kristen Stewart, Bruce Willis og Jesse Eisenberg utgjør stjernelaget i Woody Allens neste spillefilm, som forventes å få premiere i løpet av 2016.

Etter at det tidligere i år ble kjent at Amazon har hyret inn Allen til å skrive og regissere sin første TV-serie, forventet mange at den alltid produktive regissøren ville ta seg en velfortjent hvil på filmfronten. Men så feil kan man altså ta; Allen skal etter signende være i gang med castingen av sin neste spillefilm, og som vanlig kommer stjernene i flokk.

Ifølge Deadline vil Stewart, Willis og Eisenberg utgjøre hovedrolle-trioen i Allens kommende film, som produseres av Stephen Tenenbaum, Letty Arsonson og Edward Walson. I skrivende stund foreligger det ingen informasjon om filmens tittel eller handling.

Alec Baldwin og Jesse Eisenberg i «To Rome With Love»
Alec Baldwin og Jesse Eisenberg i «To Rome With Love»

Både Stewart og Willis er Allen-jomfruer, mens Eisenberg spilte en av rollene i To Rome With Love (2012). Eisenberg og Stewart utgjorde en strålende duo i Greg Mottolas fortreffelige Adventureland, og man kan enkelt forestille seg Willis i en Allensk «mentorrolle», à la den Alec Baldwin gestalter i To Rome With Love.

Først ut for Allen er Irrational Man, med Joaquin Phoenix og Emma Stone i hovedrollene, som forventes å få norsk kinopremiere i løpet av 2015.