Woody Allen går i gang med sin første TV-serie

I går annonserte Amazon at de har hyret inn Woody Allen til å skrive og regissere sin første TV-serie for nettsidens Prime Instant Video-tjeneste.

Ifølge The New York Times har Allen signert for å skrive og regissere en hel sesong, bestående av halvtimes lange episoder. I en pressemelding uttaler Allen: «I don’t know how I got into this. I have no ideas, and I’m not sure where to begin.»

Under helgens Golden Globe-utdeling snappet Amazons TV-serie Transparent prisen for beste komiserie foran blant annet Girls (HBO) og Orange Is the New Black (Netflix). I tillegg kapret Jeffery Tambor, fra Transparent, prisen for beste mannlige hovedrolle i en komiserie. Det er ikke vanskelig å forestille seg at Amazon har blod på tann etter suksessen med Transparent, og det skal bli svært interessant å se hva som kommer ut av en slik Allen-serie.

I skrivende stund er det ukjent hva serien skal handle om eller hva den skal hete, men Amazon sikter mot premiere allerede i 2016.

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen 3 kommentarer

  1. André sier:

    Blir en del timer Allen skal fylle med innhold her… Skeptisk.

  2. michael wynn sier:

    Kan den ikke handle om en satirisk middelaldrende filmregissør som innleder et forhold til sin egen mindreårige adoptivdatter :)

  3. Geir J. Olsen sier:

    Jeg føler allerede at drama-komiserien «Louie» har et snev av Woody Allen i seg. Selv om Louis CK går lengre over streken humormessig får jeg ofte Allen-vibber av måten han gjør narr av sin egen type og tar verden rundt seg på kornet. På toppen av det hele utspiller den seg i Allens elskede NYC.

Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>