Filmfrelst #393: Cannes 2020 – Dag 2

Cannes 2020: I denne andre podkastepisoden fra årets alternative Cannes-festival snakker vi om et knippe filmer fra ulike seksjoner i programmet.

En av oss har sett Carlos Sauras Grand Prix-vinner Ravnene (1976), en annen har omsider slengt Federico Fellinis allegoriske TV-film Orkesterprøven (1978) i spilleren, to har gitt seg i kast med Tony Scotts for de fleste helt ukjente debutfilm, Loving Memory (1971), og andre har isteden prioritert Susan Sontags svenske produksjon Duett för kannibaler (1969) med Gösta Ekman i hovedrollen. Ungarske Kornél Mundruczós musikal-eksperiment Johanna (2005) blir også diskutert.

Hvordan høyt er nivået på årets konkurranse? Har vi allerede sett en Gullpalme-kandidat?

Rundt det virtuelle rundebord sitter redaktørene Lars Ole Kristiansen, Karsten Meinich og Roskva Koritzinsky, samt redaksjonsmedlem Sveinung Wålengen.

God lytting!