Filmfrelst #158: Christopher Nolans Interstellar

I denne episoden av Filmfrelst diskuterer vi Christopher Nolans lenge etterlengtede og hyperambisiøse science fiction-film Interstellar.

Like etter den første Oslo-visningen av Interstellar møttes podkastpanelet vårt for å samle tankene rundt en grundig diskusjon av filmen. Montages-redaksjonen, bestående av Karsten, Lars Ole, Thor Joachim og Sveinung, snakker her inngående om både Nolan og Interstellar.

Er Christopher Nolan en snekker eller en kunstner? Er vi mennesker bønder eller drømmere? Og hvordan forholder Interstellar seg til spatio-temporale forhold og gravitational anomalies?

Vi har strukturert denne episoden slik at første tredjedel er fri for spoilere, og de siste to tredjedelene en detaljert diskusjon best egnet for de som har sett filmen.

  • 00:00-37:50 – Panelets forskjellige tanker om Nolans filmografi til nå, samt en runde med våre spoiler-frie førsteinntrykk av Interstellar.
  • 37:50-1:35:05 – Detaljert diskusjon om visualitet, musikk og konkrete plott-elementer i Interstellar, inkludert spoilere.

God lytting!