Cannes 2014

Filmfrelst #144: Bande de Filles og The Captive

Cannes 2014: Filmfestivalen i Cannes er godt i gang, og vi er klare med første festival-episode av Filmfrelst fra Croisetten.

Céline Sciammas Bande de filles, som vises i sideseksjonen Quinzaine des Réalisateurs, og Atom Egoyans The Captive, som vises i hovedkonkurransen, er de to filmene vi diskuterer i denne episoden.

Våre utsendte i Cannes er (som vanlig) Karsten Meinich og Lars Ole Kristiansen fra Montages-redaksjonen, som naturlig nok utgjør panelet i denne episoden – som av festivalferske årsaker har en varighet på 22 minutter.

God lytting!

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen 3 kommentarer

  1. Dag Sødtholt sier:

    De utskremte medarbeiderne syntes mottagelsen av Mr. Turner var så «forstyrrende» at de ser seg nødt til å ta det radikale skrittet å «tenke ting igjennom på nytt»…! Det er lenge siden jeg har hørt noe så pirrende og venter nå spent på fortsettelsen.

  2. Asle Thu sier:

    Nå er filmfestivalen i gang, og håper årets festival er bedre enn i fjor for da sa dere det var langt mellom høydepunktene. Uansett er det så kjekt å høre på dere for dere har så mye å si om filmene. Ser frem til neste Cannes episode.

  3. Mads sier:

    Håper dere får se Andrey Zvyagintsev’s nye film LEVIFAN og tar den opp ved neste podkast

Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>