Filmfrelst #103: Fokus på Skrekkfilm! Gjester: Fru Ekkel og Even Benestad

Vi har invitert med oss to av Montages-bloggerne til Filmfrelst-panelet denne gang, for å rote litt rundt i skrekkfilm-sjangeren.

Fru Ekkel er en av årets nykommere i bloggnettverket på Montages, og ekkelt.montages.no seilte raskt opp som en av de mest sprudlende sidene våre – mye grunnet hennes tentakkel-krydrete anmeldelser og usjenerte beskrivelser av filmer du ikke helt vet om du har mage til å se.

Even Benestad er dokumentarfilmskaper (Alt om min far, Pushwagner) og tiltrer som NFIs dokumentarfilmkonsulent i 2013. Even er en ivrig debattant i kommentarfeltene våre og har sin egen blogg på even.montages.no, der han tidvis lirer av seg urovekkende mengder detaljkunnskap om obskure subsjangre. Vi har forlengst notert Evens forkjærlighet for horror og italienske kultregissører…

Med disse to sjangernerdene i podcastpanelet, sammen med Montages-redaksjonssjef Lars Ole Kristiansen og Filmfrelst-vert Martin Sivertsen, byr vi herved på vår hittil mest bloddryppende episode.

God lytting!