Ny Prometheus-trailer sender forventningene til himmels

Det skorter ikke på de store filmlanseringene i år, men Hobbiten og The Dark Knight Rises får bare vente på sin tid i solen; akkurat nå er det nemlig vanskelig å fokusere entusiasmen på annet enn Ridley Scotts Prometheus.

Alien-forløperen lander på kino i begynnelsen av juni, og gitt at vi hopper så velvillig når markedsføringsapparatet slipper nye smakebiter er det ingen hemmelighet at forventningene er skrudd helt opp til 11 i Montages-redaksjonen . Prometheus er tross alt første tilbakekomst til science fiction på over 30 år for Scott, mannen bak to av filmhistoriens mest sjangerdefinerende mesterverk -- Alien og Blade Runner.

Ved forrige trailerslipp for Prometheus lot vi kanskje de ivrige spekulasjonene ta overhånd, så denne gang lar vi den flunkende nye internasjonale launch-traileren tale for seg: