Ny trailer til Inglourious Basterds

Etter verdenspremieren i Cannes på Quentin Tarantinos etterlengtede, nye film Inglourious Basterds, har den sittet igjen med en merkelig buzz. Omtrent halvparten av festivalpublikummet elsket den, mens den andre halvparten mente filmen var tom, og full av prat. I ettertid har vi omtalt ryktene om at regissøren nå muligens tvinges til å klippe ned filmen med hele 40 minutter. Vi har tidligere spurt om Tarantino har utspilt sin rolle, noe som har ledet til heftig debatt her på Montages denne våren (her og her). Men uavhengig av alt; Inglourious Basterds kommer på kino i august – og nå har Weinstein Co. satt sammen en ny trailer.

I denne første lange traileren ser vi mer av hva som utspiller seg når basterdene går nazistene i møte, skalp for skalp – «Nein! Nein! Nein» og «Yes! Yes! Yes!». Vi ser Diane Kruger, Mélaine Laurent, Christoph Waltz og Mike Myers i action – og får servert en heftig kakafoni av eksplosjoner og annen nazi-fiendtlig vold. Se selv! Whadyathink?