Trailer til Black Dynamite

Blaxploitation-hyllesten Black Dynamite har blitt en festivalfavoritt etter at den først ble vist i Sundance på begynnelsen av året. Senere har den blant annet reist innom Karlovy Vary International Film Festival som midnattsvisning i sommer, hvor Montages også var sterkt til stede, men dessverre uten at noen av oss fikk med oss filmen. Andre som har sett den har imidlertid vært veldig positive, både publikum og presse. Rob Nelson i Variety sitter for eksempel igjen med dette inntrykket:

Less screwball farce than affectionate, Tarantino-esque grindhouse homage, Scott Sanders’ raucous «Black Dynamite» tips its frilly pimp hat to early ’70s African-American action pics. A vastly entertaining film, with a playfully suave and acrobatic perf by co-writer Michael Jai White in the title role, this film will delight both discriminating fans of the blaxploitation tradition and ordinary lovers of goofy, in-ya-face thrills.

Nå er traileren på nett, og vel, jeg får i hvert fall veldig lyst til å se filmen. Og angrer samtidig litt på at jeg ikke ryddet plass til den i KVIFF-programmet i sommer. For når vi eventuelt får sjansen til å se denne filmen i Norge aner jeg ikke. Sjekk også ut filmens nettside: blackdynamitemovie.com.