Filmfrelst #70: Filmåret 1989

Filmfrelst er som kjent fundert på entusiastisk filmprat, og denne gang går vi over i utvidet nostalgimodus og slår hodene sammen i et forsøk på å finne ut om vi husker noe fra slutten av 80-tallet. I denne episoden av Filmfrelst får du derfor høre Kari Finstad  (Montages), Eric Vogel (Tordenfilm) og Martin Sivertsen (Montages) gjøre nostalgiske dypdykk og trekke frem sine Topp 5 favorittfilmer fra filmåret 1989.

Og ja, vi plukker endelig opp tråden fra «gjett filmen»-konkurransen vår; vi klarer både å kåre en vinner blant de som klarte å identifisere den mystiske musikksnutten fra episode #62, i tillegg til å gi dere et nytt klipp å bryne dere på.

Det burde vel kanskje heller ikke være nødvendig å si at når vi først utsetter dere for våre filmfavoritter, så forventer vi å få tilbake i samme mynt – så bruk kommentarfeltet til å fortelle oss hvilke filmer du satte mest pris på i 1989!

God lytting!

P.S. Siden vi ikke ønsker å slå bena under den rituelle avdekningen av våre toppfilmer, så avstår vi fra å lenke til trailere og klipp eller ramse de opp som nøkkelord til denne artikkelen.

P.S.S. For dere som vil ta kontakt med Kari ifb. med visningen vi referer til mot slutten av episoden vår, ta turen innom montages.no/kari

P.S.S.S. Om du synes det er trivelig med slike retrospektive podcastepisoder, kan vi også anbefale turen tilbake til Filmfrelst #30: Filmåret 1999