Filmfrelst #16: Alien-kvadrologien

 

Filmfrelst-panelet har i denne episoden et retrospektivt fokus; vi kaster oss inn i en omfattende diskusjon rundt filmene i Alien-kvadrologien: Alien, Aliens, Alien 3 og Alien: Resurrection. Med fire vidt forskjellige regissører bak spakene har disse filmene gjennom sin variasjon gitt serien en dynamisk helhet. Men hvilke filmer har tålt tidens tann best? Hva egner seg for gjensyn? Og hvordan blir den nettopp annonserte prequelen? Vi går ned i materien.

Advarsel: Denne episoden av Filmfrelst inneholder spoilers, og anbefales først og fremst for lyttere som allerede har sett alle fire filmene i Alien-serien.

Linker til relaterte emner i denne episoden:

Deltakere i Filmfrelst #16 er Eric Vogel, Karsten Meinich, Martin Sivertsen og Sara Marie Vollset.