Skal Colin Trevorrow (Jurassic World) regissere Star Wars: Episode IX?

Rykter forteller at Jurassic World-regissør Colin Trevorrow muligens er aktuell for den ettertraktede registolen til Star Wars: Episode IX.

J.J Abrams står bak den første av de tre nye filmene, Episode VII – The Force Awakens (som har premiere i desember), mens Looper-regissør Rian Johnson har fått det kunstneriske ansvaret for Episode VIII (2017).

Når Trevorrow nå nevnes som en kandidat til Episode IX, er det ikke spesielt overraskende nyheter. Allerede før Abrams ble bekreftet som regissør på Episode VII, dukket Trevorrow opp som et alternativ, i likhet med blant andre Brad Bird. Flere har i det lengste trodd at sistnevnte ville styre Episode IX-skuta, men Bird har bekreftet at oppfølgeren til Pixar-filmen The Incredibles blir hans neste prosjekt, og dette er foreløpig bare på manusstadiet.

Ifølge Heroic Hollywood vil Trevorrow bli annonsert som Star Wars-regissør under dagens Comic-Con-messe i San Diego. Spørsmålet er om Trevorrow egner seg for oppgaven: Jurassic World var i beste fall en underholdende blockbuster, men på sitt verste fantasiløs og mekanisk regissert (les vår omtale).

Nå gjenstår det bare å se om spådommene faktisk stemmer – Montages er tilbake med oppdateringer i løpet av kvelden.

Kilde: The Playlist