Nye filmatiseringer av Pet Sematary og The Addams Family på trappene

Variety har i den siste tiden vært flittige til å rapportere om Halloween-relaterte nyinnspillinger. Det er blant annet snakk om en nyfilmatisering av Stephen Kings kultklassiker Pet Sematary, samt en ny animasjonsfilm om The Addams Family.

Det er Juan Carlos Fresnadillo, regissøren bak den noe undervurderte 28 Weeks Later, som vil stå bak nyfilmatiseringen av Pet Sematary. Mary Lamberts versjon fra 1989 har sin sjarm, men har den virkelig tålt tidens tann? Nyfilmatiseringen vil bli produsert av Steven Schneider (Paranormal Activity, The Devil Inside) og manuset skal utarbeides av Matthew Greenburg (1408, Reign Of Fire) og David Kajganich (The Invasion, Blood Creek).

I tillegg planlegger MGM å bringe The Addams Family tilbake på det store lerretet, og i motsetning til Barry Sonnenfelds versjon fra 1991, er det nå snakk om en animasjonsfilm. Historien om den helskrudde horror-familien ble for første gang adaptert til levende bilder i 1964, i form av en live-action sitcomABC. I 1972 gjorde de sin animasjonsdebut i den tredje episoden av Hanna-Barberas The New Scooby-Doo Movies.

Alt i alt kan vi snakke om en liten Halloween-preget nyhetspakke fra Variety, som sannsynligvis kommer til å skape delte meninger hos blodfansen.

«The Addams Family» (Barry Sonnenfeld, 1991)
«The Addams Family» (Barry Sonnenfeld, 1991)

*