David Lowery i forhandliger om å regissere en nyfilmatisering av Pete’s Dragon

Ifølge The Wrap skal Ain’t Them Bodies Saints-regissør David Lowery være i forhandliger med Disney om å regissere en nyfilmatisering av den sukkersøte syttitallsklassikeren Pete’s Dragon.

Remaken, som er skrevet av Toby Halbrooks og Lowery selv, er basert på kjernehistorien fra 1977-versjonen, men vil ifølge The Wrap ikke innholde originalens musikal-elementer. «Vaskeseddelen» til Pete’s Dragon lyder slik:

Pete, a young orphan, runs away to a Maine fishing town with his best friend – a lovable, sometimes invisible dragon named Elliott! When they are taken in by a kind lighthouse keeper, Nora (Helen Reddy), and her father (Mickey Rooney), Elliott’s prank playing lands them in big trouble. Then, when crooked salesmen try to capture Elliott for their own gain, Pete must attempt a daring rescue. – Amazon

Lowery har tidligere arbeidet med barneskuespillere i St. Nick, som i likhet med Pete’s Dragon forteller en historie om barn på rømmen. Med tanke på Lowerys indie-pregede filmografi, kunne det vært interessant å se hva han er i stand til å få ut av et mainstream-prosjekt som dette.

Vi har trua! 

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen 1 kommentar

  1. Eirik sier:

    Det må være en syret barndomsgreie i så fall, at regissøren har et nostalgisk forhold til filmen. Orginalen kan jeg godt svelge som var en typisk Disney familie film, en tid hvor det ikke ble laget så mange filmer av den typen generelt. Men, pinlig nok, husker jeg egentlig bare litt av musikken, som nå forsvinner åpenbart. Jaja. Verre er at man skal reeboote Goonies og Gremlins. Usj.

Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>