Dragen Smaug og episke slagscener i ny Hobbiten-teaser

Nå er det bare litt over en uke igjen til Hobbiten: En uventet reise har premiere over hele verden. De fleste som skal se filmen har nok allerede bestemt seg for en god stund siden, men som ved alle andre lanseringer av denne størrelsen, pøses det på med promomateriale helt frem til de digitale projektorene skrus på.

Forrige uke ble den ferdige filmen vist for første gang i Peter Jacksons hjemby Wellington, og fra og med i dag kommer det til å piple frem anmeldelser fra nettets avkroker; i løpet av de nærmeste dagene burde man derfor kunne danne seg et noenlunde realistisk bilde på hvorvidt Hobbiten innfrir de høye forventningene eller ikke (den første anmeldelsen vi har fått has på – fra en ukjent blogger – er i så måte lovende).

Under kan du se den niende (!) og sålangt beste tv-spotten for filmen, som gir et plaster på såret for oss som har savnet skikkelige glimt av episk Jackson-action i de tidligere smakebitene. Hobbiten: En uventet reise har premiere over hele landet 12. desember.