Nytt bakomklipp fra Hobbiten: En uventet reise

Mens vi venter på neste film i serien om Bilbo, Hobbiten: Smaugs ødemark, kan vi ta se tilbake til fjorårets Hobbiten: En uventet reise. Et nytt bakomklipp, som viser second unit-regissør Andy Serkis beskrive noe av arbeidet bak scenene fra The Battle of Moria, er nå tilgjengelig.

Moria-sekvensen i Hobbiten: En uventet reise er et tilbakeblikk som forklarer hvorfor forholdet mellom dverger og orker er så betent og grunnen til at spesielt dvergkongen Thorin bærer nag til beboerne i Moria. Som vel kjent er, ble Thorins bestefar drept og Thorins hevn mot orkene fører til en enda større fiendtlighet mellom de to gruppene.

Klippet er selvfølgelig lansert i forbindelse med den utvidede utgaven av Hobbiten: En uventet reise, som ble sluppet på DVD og Blu-ray denne uken. Kinoversjonen var allerede i lengste laget, så det er litt vanskelig å forstå den kunstneriske motivasjonen for utvide filmen ytterligere. Hvis noen av leserne våre plukker opp Extended Version vil vi gjerne ha en tilbakemeldinger i kommentarfeltet!

Nedenfor kan du se klippet fra innspillingen av Hobbiten: En uventet reise: