- Montages - https://montages.no -

Montages.no

Nytt bakomklipp fra Hobbiten: En uventet reise

Av , 15. november 2013 i Ukategorisert

Mens vi venter på neste film i serien om Bilbo, Hobbiten: Smaugs ødemark [1], kan vi ta se tilbake til fjorårets Hobbiten: En uventet reise [2]. Et nytt bakomklipp, som viser second unit-regissør Andy Serkis [3] beskrive noe av arbeidet bak scenene fra The Battle of Moria, er nå tilgjengelig.

Moria-sekvensen i Hobbiten: En uventet reise er et tilbakeblikk som forklarer hvorfor forholdet mellom dverger og orker er så betent og grunnen til at spesielt dvergkongen Thorin bærer nag til beboerne i Moria. Som vel kjent er, ble Thorins bestefar drept og Thorins hevn mot orkene fører til en enda større fiendtlighet mellom de to gruppene.

Klippet er selvfølgelig lansert i forbindelse med den utvidede utgaven av Hobbiten: En uventet reise, som ble sluppet på DVD og Blu-ray [4] denne uken. Kinoversjonen var allerede i lengste laget, så det er litt vanskelig å forstå den kunstneriske motivasjonen for utvide filmen ytterligere. Hvis noen av leserne våre plukker opp Extended Version vil vi gjerne ha en tilbakemeldinger i kommentarfeltet!

Nedenfor kan du se klippet fra innspillingen av Hobbiten: En uventet reise:


Artikkel skrevet ut fra Montages: https://montages.no

Lenke til artikkel: https://montages.no/nyheter/nytt-bakomklipp-fra-hobbiten-en-uventet-reise/

Lenker i denne artikkelen:

[1] Hobbiten: Smaugs ødemark: http://montages.no/film/hobbiten-smaugs-odemark/

[2] Hobbiten: En uventet reise: http://montages.no/film/hobbiten-en-uventet-reise/

[3] Andy Serkis: http://montages.no/filmfolk/andy-serkis

[4] DVD og Blu-ray: http://www.platekompaniet.no/Film.aspx/BLU-RAY/Hobbiten_-_En_Uventet_Reise_-_Utvidet_Utgave_Blu-ray/?id=460549

Copyright © 2009 Montages.no. All rights reserved.