David Fincher ønsker Christian Bale som Steve Jobs i ny biopic

Ifølge The Wrap ønsker David Fincher at Christian Bale skal spille Steve Jobs i ny biopic om livet til den avøde Apple-gründeren. Men prosjektet er fortsatt på idéplanet, og det sies at Bale selv ikke har fått høre om Finchers ønsker.

Ryktene forteller at Fincher har satt ned foten hva gjelder rollebesetningen til filmen, som skal basere seg på et manus av Aaron Sorkin (The Social Network). Han er visstnok fast bestemt på å bruke Bale, så det høres merkelig ut at ingen har tatt seg bryet med å spørre om mannen som sluker hjertepiller i kinoaktuelle American Hustle i det hele tatt er interessert.

Dette er ikke første gangen Fincher har hatt sterke meninger om rollebesetningen i en film. Han måtte blant annet krangle til seg Rooney Mara i The Girl With The Dragon Tattoo (som i likhet med denne filmen er produsert av Sony). Det gjenstår å se om Fincher får viljen sin denne gangen – hvilket vil være utslagsgivende for regissørens deltagelse i prosjektet. En gjenforening mellom Sorkin og Fincher høres fantastisk ut, så vi krysser fingrene!

Kilde: The Playlist