Christian Bale og Michael Mann gjenforenes i film om Enzo Ferrari

Michael Mann og Christian Bale fant tonen under arbeidet med Public Enemies for noen år tilbake. Nå gjenforenes de to i en film om Enzo Ferrari.

Mann har måttet tåle mange slag i trynet i kjølvannet av Blackhat, som ble slaktet av kritikerne og sviktet av publikum. På tross av Montages-redaksjonens begeistring, regnes filmen som en av årets største fiaskoer.

Da er det oppløftende å høre at Mann ikke havner bak Hollywoods lås og slå, men i stedet får muligheten til å forberede en ny film, om den italienske racerkjøreren og entrepenøren Enzo Ferrari. Prosjektet har ligget på kontorpulten til regissøren i snart 15 år, og var lenge tenkt som et samarbeidsprosjekt med produsent/regissør Sydney Pollack, inntil vedkommende døde i 2008.

Historien, basert på Brock Yates‘ bok Enzo Ferrari: The Man, the Cars, the Races, utspiller seg i 1957; en tid da hovedpersonens lidenskap for motoriserte kjøretøy og privatliv gnisset mot hverandre, og laget riper i lakken. Ifølge Deadline vil en romanse mellom Ferrari og en kvinne stå sentralt.

Innspillingen starter sommeren 2016.