Filmfrelst #493: Filmåret 2021 – del 2

Våre individuelle lister fra kåringen av de beste filmene fra 2021 har den siste tiden blitt publisert her på Montages, og nå er vi fremme ved andre del av vår ytterst tradisjonsrike episode av Filmfrelst, der vi diskuterer listene og fremhever filmfavoritter fra fjoråret.

2021 vil bli stående som en høyst ufrivillig reprise av det første pandemiåret 2020, og igjen ble kinokulturen særdeles hardt rammet. Samtidig var det flere av de store internasjonale festivalene som reiste seg, til tross for krevende rammebetingelser, og resultatet ble et filmår som vil tåle mange gjensyn.

I denne podkastepisoden gjennomgår vi den øverste halvdelen av de individuelle topplistene våre, i stigende rekkefølge. Samtalen er delt over to podkaster, og den første episoden, med praten om listenes nedre halvdel, finner dere her.

Ved mikrofonene sitter redaktørene Karsten Meinich, Roskva Koritzinsky og Lars Ole Kristiansen, samt Thor Joachim Haga.

God lytting!