Filmfrelst

Filmfrelst #113: Before Midnight

Berlinalen 2013: Vi fortsetter våre festivalpodkaster fra Berlin, og i denne episoden av Filmfrelst diskuterer vi Richard Linklaters Before Midnight.

Mange som har fulgt disse filmene til Linklater venter nok spent på dette tredje kapittelet i «Before-serien», om forholdet mellom Jesse (Ethan Hawke) og Celine (Julie Delpy), som startet i 1995 med Before Sunrise, og fortsatte i 2004 med Before Sunset. Derfor er det viktig å advare mot at vi i denne episoden av Filmfrelst diskuterer Before Midnight i detalj, og at samtalen således inneholder spoilere (varsles også i lydopptaket).

I tillegg til Karsten og Lars Ole fra Montages-redaksjonen, har vi i denne episoden også to gjester – Andrew Grant, produsent, og Adam Cook, redaktør og programmerer hos MUBI/The Notebook. Ettersom gjestene ikke snakker norsk, er denne episoden av Filmfrelst på engelsk.

God lytting! (Og beklager kaféstøyen.)

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>