Filmfrelst #113: Before Midnight

Berlinalen 2013: Vi fortsetter våre festivalpodkaster fra Berlin, og i denne episoden av Filmfrelst diskuterer vi Richard Linklaters Before Midnight.

Mange som har fulgt disse filmene til Linklater venter nok spent på dette tredje kapittelet i «Before-serien», om forholdet mellom Jesse (Ethan Hawke) og Celine (Julie Delpy), som startet i 1995 med Before Sunrise, og fortsatte i 2004 med Before Sunset. Derfor er det viktig å advare mot at vi i denne episoden av Filmfrelst diskuterer Before Midnight i detalj, og at samtalen således inneholder spoilere (varsles også i lydopptaket).

I tillegg til Karsten og Lars Ole fra Montages-redaksjonen, har vi i denne episoden også to gjester – Andrew Grant, produsent, og Adam Cook, redaktør og programmerer hos MUBI/The Notebook. Ettersom gjestene ikke snakker norsk, er denne episoden av Filmfrelst på engelsk.

God lytting! (Og beklager kaféstøyen.)