Filmfrelst

Filmfrelst #265: Alien: Covenant

Science fiction-mesteren Ridley Scott følger opp den omdiskuterte Prometheus med Alien: Covenant, som vi endevender i denne podkasten.

Alien Covenant er blant årets største og mest forventningsmettede filmbegivenheter. På hvilken måte har Scott videreført trådene fra Prometheus (2012), og hvordan posisjonerer den nye filmen seg i forhold resten av filmene Alien-serien?

I denne episoden av Filmfrelst samles vi rundt båndopptakeren for dele vår begeistring, våre innvendinger og tolkninger av Alien Covenant. Rundt mikrofonene sitter Pernille Risbråthe Egebjerg, Lars Ole Kristiansen, Truls Foss og Thor Joachim Haga.

God lytting!

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen 1 kommentar

  1. Anders Utsigt sier:

    Dette var fornøyelig lytting. Så filmen i går og er i grunn enig med panelet. Foreløpig rangering av Alien filmene: Alien, Aliens, Prometheus (hårfint foran neste på listen), Alien: Covenant, Alien 3 og til slutt Alien: Resurrection.

    Jeg så forøvrig filmen i 4DX (ikke 3D) og synes det strengt tatt hevet opplevelsen – anbefales tross den noe stive prisen for de som har mulighet. Det var noe ganske særegent å nærmest kunne føle de brutale angrepene på kroppen!

    Ser frem til neste kapittel i Alien universet etter å ha sett Covenant.

Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>