Filmfrelst #261: Berlinalen 2017 – T2 Trainspotting

Berlinalen 2017: Hvordan gikk det med gjengen fra Trainspotting (1996)? Regissør Danny Boyle byr på noen svar i den kinoaktuelle oppfølgeren T2 Trainspotting, som vi setter under lupen i denne podkastepisoden.

Trainspotting 2, som vi for enkelhets skyld kaller den, hadde sin premiere på filmfestivalen i Berlin i midten av februar. Vi så filmen der, og i festivalmodus, så denne episoden blir å regne som en avslutning på vår festivaldekning fra Berlinalen – dere kan høre alle våre festivalpodkaster her.

Rundt mikrofonene sitter Pernille Risbråthe Egebjerg, Lars Ole Kristiansen og Karsten Meinich, og i sentrum for diskusjonen nedenfor står forholdet mellom originalfilmen og oppfølgeren, og hvordan de 20 årene som har gått siden 1996 har satt sitt avtrykk både på rollefigurene – Renton, Spud, Sick Boy og Begbie – og ikke minst Danny Boyle og skuespillerne.

Ingen spoilere. God lytting!