Filmfrelst #135: Vi oppsummerer TIFF 2014

Montages er offisiell mediepartner for Tromsø internasjonale filmfestival, og dekker årets utgave av festivalen med artikler, podkaster og videoreportasjer.

*

TIFF 2014: TIFF er over for denne gang og vi kan se tilbake på en intens, innholdsrik uke, med mange flotte opplevelser og spennende film fra alle verdenshjørner. Dekningen vår nærmer seg også slutten, og i denne oppsummerende podkasten prater vi om våre favoritter fra festivalprogrammet. Vi snakker om Pretty Butterflies, Nebraska, The Wind Rises, Your Beauty is Worth NothingNight Moves, Our Vinyl Weighs a Ton: This Is Stones Throw Records, Stemple Pass og 12 Years a Slave.

Rundt bordet sitter Thor Joachim Haga, Atli Bjarnason, Magnus Høiby-Nikolaisen, Sveinung Wålengen og Lars Ole Kristiansen.

God lytting!