Tomboy (t.v.) og The Artist er begge varme anbefalinger fra TIFF 2012-programmet

TIFF 2012

Filmfrelst #85: TIFF ’12 – Oppvarming til Tromsø

Montages er offisiell mediepartner for årets Tromsø internasjonale filmfestival, og dekker festivalen med artikler, podkasts og videoreportasjer.

*

TIFF 2012: For mange filmfrelste i Norge starter året først for alvor når Tromsø internasjonale filmfestival sparker i gang og den første store bølgen av nye filmer har skylt innover oss. Neste uke er det påny klart for TIFF, og i den forbindelse tar vi i denne episoden av Filmfrelst en prat med de to mest sentrale personene som bygger programmet for TIFF: festival- og programsjef Martha Otte og programsekretær Henning Rosenlund.

I samtale med Montages-redaktørene Karsten og Eirik diskuterer Martha og Henning hvordan de gjennom et helt år reiser rundt og finner filmer som til slutt vises på TIFF, hva årets program inneholder og hvilke helt spesielle anbefalinger panelet har til publikum.

Aktuelle linker til denne episoden:

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen 4 kommentarer

 1. e sier:

  Får fortsatt ikke lastet ned på iphone/ipad

 2. @e: ja, jeg vet det. Jeg sliter veldig med å finne ut hva det er med feeden vår som ikke funker…det går fint å laste ned på iPhone /iPad hvis man bruker noe annet enn iTunes. For eksempel Instacast-appen (som uansett er mye bedre til podcaster generelt enn iTunes)…men jeg jobber videre med det.

  Hvis noen tech-hoder der ute klarer å se hvor problemet ligger, så blir vi såklart veldig takknemlige :D
  Her er feeden: http://filmfrelst.no/rss

 3. OK…nedlastingsproblemet i iTunes på telefonen er identifisert, så nå burde det funke igjen!

 4. e sier:

  Genialt! Stor applaus til martin :)

Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>