Filmfrelst #85: TIFF ’12 – Oppvarming til Tromsø

Montages er offisiell mediepartner for årets Tromsø internasjonale filmfestival, og dekker festivalen med artikler, podkasts og videoreportasjer.

*

TIFF 2012: For mange filmfrelste i Norge starter året først for alvor når Tromsø internasjonale filmfestival sparker i gang og den første store bølgen av nye filmer har skylt innover oss. Neste uke er det påny klart for TIFF, og i den forbindelse tar vi i denne episoden av Filmfrelst en prat med de to mest sentrale personene som bygger programmet for TIFF: festival- og programsjef Martha Otte og programsekretær Henning Rosenlund.

I samtale med Montages-redaktørene Karsten og Eirik diskuterer Martha og Henning hvordan de gjennom et helt år reiser rundt og finner filmer som til slutt vises på TIFF, hva årets program inneholder og hvilke helt spesielle anbefalinger panelet har til publikum.

Aktuelle linker til denne episoden: