Vinn etterarbeid og distribusjon på filmen din!

Mange har gode idéer til kortfilmer, men få ender opp med å ta dem til lerretet. I samarbeid med postproduksjonsselskapet Drømmesuiten, ønsker vi via vårt distribusjonssegment Montages Shorts å hjelpe ihvertfall én filmskaper med å få realisert drømmene sine. Veslemøy B. Langvik forteller mer om motivasjonen for konkurransen: «De siste årene har vi i Drømmesuiten klippet mest lengre produksjoner som begge sesongene av Hvaler, Koselig med peis og Snøballkrigen. Vi har også etterhvert gjort endel spillefilm og dokumentar. Vi liker veldig godt å jobbe med disse lenge produksjonenene, men savner å jobbe mer med kortfilm. Det er er morsomt format å jobbe med. I tillegg gir det et frisk avbrekk fra de lengre jobbene.»

Her er hva du må gjøre for å delta:

Send oss et manus eller synopsis til en film på maks 5 minutter, samt en gjennomføringsplan der du skisserer fremdriften fra manus til ferdig film. Du må også skrive noen setninger om deg selv. Deretter plukker en jury bestående av Elin Martinsen og Veslemøy B. Langvik fra Drømmesuiten og John Einar Hagen og Nini Castañeda fra Montages Shorts ut det beste prosjektet. Vi oppfordrer både unge og gamle, nyetablerte og erfarne til å delta. Frist for å sende inn manus er 30. november!

Vinnerprosjektet tilbys å videreutvikle manus og dreiebok i samarbeid med Drømmesuiten, og etter endt innspilling får prosjektet én uke klipp og én uke lydarbeid med våre beste folk. Når filmen er ferdig byr Montages Shorts på distribusjon og lansering av filmen din på festivaler verden over i tre måneder + ytterligere tre måneder med salg og distribusjon til tv-stasjoner og nettbaserte medier. Nini i Montages Shorts forteller: «Så raskt filmen er ferdig, går vi igang med å få filmen ut på festivaler. Det finnes platformer for alle sjangre og typer filmer der ute, og mange muligheter for å få vist resultatet til et stort publikum. Festivaler er selvsagt også det beste stedet å komme i kontakt med produsenter og agenter med tanke på dine eventuelle nye idéer, og bedre visittkort enn din egen kortfilm får du ikke.»

Send ditt bidrag til firmapost@drommesuiten.no, merk e-posten med «kortfilmkonkurranse», og fristen er altså 30. november. Eventuelle spørsmål kan du rettes til Drømmesuiten på samme epost, eller via konkurransens side på Facebook. Lykke til!