Flashback

The Rules of Attraction

Got you. You’re mine now. For the rest of the day, week, month, year, life. Have you guessed who I am? Sometimes I think you have. Sometimes when you’re standing in a crowd I feel those sultry, dark eyes of yours stop on me. Are you too afraid to come up to me and let me know how you feel? I want to moan and writhe with you and I want to go up to you and kiss your mouth and pull you to me and say «I love you I love you I love you» while stripping. I want you so bad it stings. I want to kill the ugly girls that you’re always with. Do you really like those boring, naive, coy, calculating girls or is it just for sex? The seeds of love have taken hold, and if we won’t burn together, I’ll burn alone.

(Fra «The Rules of Attraction» av Bret Easton Ellis.)

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen 1 kommentar

 1. «The Rules of Attraction» har blitt en av disse favorittene som jeg alltid kan benke meg ned for å se, og som ofte settes på for å overraske de (mange) som ikke har sett den, slik at jeg kan sitte tilbake med et triumferende smil. «Oj, DEN var bra, Lars Ole.»

  Mulig at mitt sterke forhold til Bret Easton Ellis farger forholdet mellom meg og filmen, men gleden over å se en film som faktisk fanger Brets språk er nesten grenseløs. Og Shannyn Sossamon er en av de vakreste jentene jeg har sett. Og musikken er gjennomgående råfantastisk.

  Favorittscener:
  Baklengs oppkast-voldtekt til en speisa versjon av temaet fra «Home Alone».
  Selvmordsscenen med «Can’t Live» i bakgrunnen.
  Victors Europa-tur (i Flashbacket).

Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>