Damon og Brolin blir med Coen-brødrene

Brikkene begynner å falle på plass i Coen-brødrenes forarbeid til den tidligere annonserte remaken/nye adaptasjonen av True Grit. Boka av Charles Portis ble filmatisert med John Wayne i hovedrollen i 1969. Det er allerede kjent at Jeff Bridges gjenforenes med Coen-brødrene for hovedrollen, mens siste nytt er at både Matt Damon og Josh Brolin er i forhandlinger for andre roller i filmen som spilles inn fra mars neste år. Coen-brødrene er velkjent for sin gjenbruk av skuespillere, men dette vil bli første gang Damon blir å se i en Coen-film. I motsetning til Brolin som spilte en sentral rolle i übermesterverket No Country For Old Men, og Jeff Bridges som gjorde The Dude til et ikon i The Big Lebowski, brødreparets kanskje ypperste kulthit. True Grit er ventet ferdigstilt sent i 2010.