Cameron om fotorealistiske ansikter i Avatar

James Cameron leverte etter rapportene å dømme en svært overbevisende presentasjon av Avatar på årets Comic-Con. En av de sentrale annonseringene var at 21. august blir Avatar-dag på 3D-kinoer rundt om i verden, der 15 minutter av filmen vil vises gratis for publikum. Blir det på Colosseum i Norge? Et søk på Google eller Twitter vil lede dere til en rekke rapporter, men min favorittbit fra Comic-Con er et fem-minutters videointervju som journalist Anne Thompson gjorde med Cameron i San Diego.

Den respekterte Variety-bloggeren spør Cameron om det som imponerte henne mest av materialet som ble vist; nemlig de fotorealistiske ansiktene i det digitalt konstruerte 3D-universet som Avatar er. Svaret som regissøren gir er en oppmuntring for tvilerne og enda et bevis for fansen på at Avatar etter alle solemerker blir en banebrytende film. Sjekk ut hele videointervjuet med James Cameron!

PS: Se forøvrig også Comic-Con-videoene med James Cameron og Peter Jackson. Mye fint der også.