Star Trek midnattspremiere

For Star Trek-fans og andre nysgjerrige bosatt i Oslo-området vil vi minne om midnattspremieren torsdag 7. mai på Colosseum kino (eller rettere sagt natt til fredag kl 00.03). Forestillingen er langt fra utsolgt, og med tanke på den varslede utdelingen av diverse ganske fete reklameeffekter kan jo dette være gunstig? Vi har fått et hemmelig tips om 200 solgte billetter og 20 kule vesker til utdeling, som kanskje til og med inneholder t-skjorter og annet snacks. Rundt 10% sjanse til gevinst, med andre ord. Verdt et forsøk?

Den nye Star Trek-filmen er regissert av J.J. Abrams – skaperen av «Lost». Handlingen er lagt til tida forut for de eldre produksjonene, og introduserer både karakterer og sentrale dramatiske elementer. Det unge mannskapet drar ut på jomfruturen med det mest avanserte romskipet som noensinne er laget: USS Enterprise. Galaksens skjebne ligger nå i hendene på de bitre rivalene James Kirk (Chris Pine) og Spock (Zachary Quinto), den ene en bondegutt fra Iowa, den andre fra planeten Vulcan og utstøtt på grunn av sin halvt menneskelige bakgrunn. Tiden vil vise om dette blir Star Trek – den fantastiske begynnelsen, eller Star Trek – den siste krampetrekningen. Ordinær premiere er over hele landet 8. mai.