Ny trailer til Public Enemies

Den nye traileren til Public Enemies, en filmatisering som kaster lys på depresjonstidens karismatiske bankraner John Dillinger, bygger videre på stemningen fra den første traileren. En stemning som skapes i en særegen dynamikk av glatt digitalkamera-look og klassisk epokedrama. Traileren åpner med noe som minner påfallende om Daniel Lichts «Blood Theme» fra den eminente Showtime-serien Dexter, og avslutter med noe som ganske sikkert er en nydelig bit fra Terence Blanchards signaturmusikk til Spike Lee-mesterverket 25th Hour.

Mellom det instrumentale, er traileren spekket med lekre digitalbilder av tidsriktige hatter og biler, bankran, heltedyrkelse og action med den solide trioen Johnny Depp, Christian Bale og Marion Cotillard i sentrum. Jeg får i det hele tatt veldig positive vibber, mye fordi jeg egentlig aldri har sett regissør Michael Mann gjøre annet enn gode eller meget gode filmer (kanskje med unntak av Miami Vice-filmatiseringen som jeg fremdeles ikke har sett).

Traileren ser du hos MSN Video.