Litt mer fantastisk ny trailer til Fantastic Mr. Fox

Wes Anderson har en ny film denne høsten, som faste Montages-lesere bør vite på dette tidspunkt. Vi har skrevet om den første traileren og bakom-videoene, og i de små hjørner har vi diskutert om vi faktisk gleder oss så mye som vi burde. Ikke bare er mange oss tilhengere av regissøren, men Fantastic Mr. Fox er tross alt basert <b>en Roald Dahl-bok</b>!

En ny trailer som ble sluppet hos Apple i dag gir spire til nytt håp. 20th Century Fox har i dette klippet fokusert mer på karakterene, deres ønsker og drømmer – og filmens tørre, iboende humor. I tillegg har de fått med en del positive kritikersitater, som alt i alt bygger en mer positiv stemning. Men fremdeles ligger det noe desperat i hvordan studioet altfor hardt <i>selger</i> filmen, og dette bekymrer meg fremdeles. Det blir spennende å se om Wes Anderson har fått til noe utover det som promoteres.

På norsk får filmen tittelen Den fantastiske Mikkel Rev, og premieredatoen er foreløpig satt til 5. februar 2010.