Filmfrelst

Filmfrelst #8: Gran Torino, Hunger

Hunger

Vi tar for oss både Clint Eastwoods Gran Torino og den britiske filmen Hunger. Med i diskusjonen denne uken er også Filmfrelst-debutant Sara Marie Vollset.

Med: Karsten Meinich, Martin Sivertsen, Eirik Smidesang Slåen, Eric Vogel og Sara Marie Vollset

Relevante lenker

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen 5 kommentarer

 1. Espen sier:

  knallbra podcast nok igjen. forfriskende med en kvinnelig stemme. Skal sjekke ut både Gran Torino og Hunger asap :)

 2. Samavo sier:

  Hyggelig å høre. Jeg glemte selvfølgelig å si masse ting, men sånt skjer.
  Men en av tingene jeg skulle nevne var ang Hunger, om noen er interessert i flere filmer fra Nord Irland, så vil jeg anbefale In the Name of the Father (1993) på det sterkeste.

 3. Flu sier:

  Grei sending. Vond lydkvalitet på kvinnestemmen.

 4. Christoffer sier:

  Jeg kan si meg enig at det var litt dårlig skuespill i Gran Torino, men den sitter godt ennå og Clint Eastwood var fantastisk og jeg klarer ikke å si noe særlig dårlig om den. Rart at ingen av dere likte den var jo mye bedre enn Changeling.

  Hunger på sin side påvirket meg ikke i det hele tatt og den sitter knappt igjen. Syns den var noe amatørmessig for å være ærlig, eller kanskje den bare manglet noe. Den tapte seg ekstremt i samtale scenen, som kunne ha vært fantastisk. Rart egentlig, selve ideen høres jo fantastisk ut men den klarte ikke å påvirke meg. Kan være at jeg ikke liker NRA, men nå elsker jeg jo Shake Hands with the Devil og Odd Man Out.

 5. Even G. Benestad sier:

  Det skal vistnok komme en versjon av Watchmen hvor historien Tales of the Black Freighter har blitt klippet inn i filmen på samme måte som den fortelles i tegneserien.

Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>