Clint Eastwood og Matt Damon

Veteranregissør Clint Eastwood er nærmere nyttår strategisk aktuell med Invictus – en film om Nelson Mandela og Sør-Afrikas overgang fra apartheid til fritt demokrati. En av de mest sentrale rollene spilles av Matt Damon, som synes å ha funnet tonen med det aldrende filmikonet. For nå meldes det at Damon allerede er castet i hovedrollen til Eastwoods neste prosjekt; den overnaturlige thrilleren Hereafter som etter sigende skal være i samme ånd som Den sjette sansen. To ganger Oscar-nomierte Peter Morgan (Frost/Nixon, The Queen) er ført opp som manusforfatter, mens Steven Spielberg er med på produsentlaget gjennom DreamWorks slik han også var på Eastwoods Flags of Our Fathers og Letters from Iwo Jima.

Lite er kjent om filmens innhold, men det vil utvilsomt bli spennende å se hvordan Eastwood vil håndtere en sjangerfilm han aldri tidligere har vært borti.