Steven Spielberg retter linsen mot ny film – Jennifer Lawrence aktuell for hovedrollen som krigsfotograf

Det er alltid et godt tegn når Steven Spielberg har mange jern i ilden, og her er et nytt: en filmatisering om krigsfotograf Lynsey Addarios liv er på trappene, med Jennifer Lawrence aktuell for hovedrollen.

Det er Deadline (via The Playlist) som melder om en vill budrunde i Hollywood om rettighetene til Addarios memoarer, It’s What I Do: A Photographer’s Life Of Love and War, som endte med at Warner Bros. fikk tilslaget – med kombinasjonen Spielberg/Lawrence som trumfkort. (Både Reese Witherspoon, Natalie Portman og Margot Robbie nevnes som andre aktører involvert i budrunden.)

Spielberg er som sagt i full sving om dagen, og få ting er mer gledelig. I tillegg til den ferdig innspilte thrilleren St. James Place, som utspiller seg under den kalde krigen med Tom Hanks i hovedrollen, er mesterregissøren i gang med live action-adaptasjonen av Roald Dahls SVK, med planlagt premieredato 1. juli 2016. Videre på timeplanen til mesterregissøren finner vi en potensiell reboot av Indiana Jones-serien, som han den siste tiden har uttrykt et stort ønske om å regissere. Ikke nok med det, Spielberg er også tilknyttet militærdramaet Thank You For Your Service.

Om Spielberg til slutt finner tid på timeplanen til en adaptasjon av Addarios memoarer gjenstår å se (han var i en periode aktuell for American Sniper, før Clint Eastwood tok over), men med et navn som Jennifer Lawrence med på laget, kan man forestille seg at dette krigsfotograf-prosjektet rykker opp på prioriteringslisten. It’s What I Do skildrer fotojournalist Addarios periode i Afghanistan, Afrika og Irak (Her er et synopsis).

Hva er deres tanker? Hvilke av prosjektene: Indiana Jones 5, Thank You For Your Service og Addarios memoarer vil dere se først?

81aXqIJz11L