Frances Ha-aktuelle Noah Baumbach smug-regisserer animasjonsfilm

Noah Baumbach var hemmelighetsfull mens han ferdigstilte kinoaktuelle Frances Ha, og bekreftet ikke at filmen ble en realitet før den var helt ferdig. Tidligere i år kunne vi melde at filmskaperen jobbet med to nye prosjekter i det stille, hvorav et av dem var While We’re Young.

Ifølge nettstedet Bleeding Cool har Baumbach nå sluppet en ny ruterknekt fra kortene tett til brystet: det er avslørt at prosjekt nummer to er animasjonsfilmen Flawed Dogs, som blir en DreamWorks-produksjon.

Flawed Dogs er basert på forfatter Berkeley Breatheds illustrerte roman ved samme navn, og har vært under bearbeiding hos DreamWorks i nesten tre år. Baumbach er nå bekreftet som regissør og har altså allerede jobbet med filmen en stund — til tross for at han også holder på med While We’re Young, som har foreløpig premieredato en gang i 2015. Denne vil visstnok uansett slippes før Flawed Dogs, som står i DreamWorks-kalenderen for 2016.

Animasjonsfilmen kretser rundt en hund av type dachs, som må vinne tilbake sin plass hos en familie som ved en feiltakelse har byttet ham ut med en sjalu show-hund.