Filmfrelst #115: Oscar-tips 2013

Så er årets Oscar-utdeling like rundt hjørnet, og vi har som i fjor satt oss ned for å diskutere hvem vi tror (og håper) vinner de respektive kategoriene.

Det er alltid en rekke paradokser involvert når man diskuterer Oscar-prisene, blant annet det sentrale faktum at det sjelden er den kunstnerisk beste filmen som er favoritt til å vinne den gjeveste kategorien, for beste film. Med utgangspunkt i hele nominasjonslisten (unntatt kortfilmkategoriene, hvor vi ikke har sett noen av de filmene) diskuterer Karsten og Lars Ole fra Montages-redaksjonen i denne episoden hvilke filmer som vil stå igjen med Oscar-statuettene.

God lytting! (Og vel møtt til Oscarnatt på Gimle, for de av våre lesere/lyttere som er i Oslo og har anledning til å ta en våkennatt for å se Oscar-showet.)