Skal selveste Arnold spille skurken i Avatar 2?

Dette må foreløpig anses som et rykte, men ifølge Latino Review hevder pålitelige kilder at Arnold Schwarzenegger skal spille skurken i Avatar 2.

I sommer ble det kjent at James Cameron skal lage hele tre oppfølgere til science fiction-eposet Avatar, som i skrivende stund er tidenes mest innbringende film. Det er usikkert når oppfølgerne får premiere, men det vil være optimistisk å anta at dette blir før 2016, ettersom filmene skal spilles inn parallelt.

Hvis Arnold Schwarzenegger faktisk skal spille skurken i Avatar 2, er det snakk om en god gammeldags gjenforening. Det var Cameron som sørget for Schwarzeneggers store gjennombrudd med The Terminator, og de to samarbeidet senere om Terminator 2: Judgement Day og actionkomedien True Lies. Siden ble den østerrikske kjempen ‘The Governator’, og de siste par årene har han forsøkt å sprøyte liv i skuespiller-karrieren uten videre hell. Er Arnold fortsatt i stand til å bære en film? Han er unektelig mer rusten ut i dag enn på 80- og 90-tallet. Samtidig har Cameron alltid klart å hente ut det beste i mannen tidligere.

Før vi kommer med sterkere meninger om Arnolds inntog i Avatar-universet, må vi vente på en eventuell bekreftelse. I mellomtiden kan du hygge deg med denne YouTube-klassikeren: