Skal selveste Arnold spille skurken i Avatar 2?

Dette må foreløpig anses som et rykte, men ifølge Latino Review hevder pålitelige kilder at Arnold Schwarzenegger skal spille skurken i Avatar 2.

I sommer ble det kjent at James Cameron skal lage hele tre oppfølgere til science fiction-eposet Avatar, som i skrivende stund er tidenes mest innbringende film. Det er usikkert når oppfølgerne får premiere, men det vil være optimistisk å anta at dette blir før 2016, ettersom filmene skal spilles inn parallelt.

Hvis Arnold Schwarzenegger faktisk skal spille skurken i Avatar 2, er det snakk om en god gammeldags gjenforening. Det var Cameron som sørget for Schwarzeneggers store gjennombrudd med The Terminator, og de to samarbeidet senere om Terminator 2: Judgement Day og actionkomedien True Lies. Siden ble den østerrikske kjempen ‘The Governator’, og de siste par årene har han forsøkt å sprøyte liv i skuespiller-karrieren uten videre hell. Er Arnold fortsatt i stand til å bære en film? Han er unektelig mer rusten ut i dag enn på 80- og 90-tallet. Samtidig har Cameron alltid klart å hente ut det beste i mannen tidligere.

Før vi kommer med sterkere meninger om Arnolds inntog i Avatar-universet, må vi vente på en eventuell bekreftelse. I mellomtiden kan du hygge deg med denne YouTube-klassikeren:

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen 4 kommentarer

 1. Lars Klevberg sier:

  JAAAAAAAAAAAAAAAA! beste nyhet ever. Noe måde gjøre for å dekke opp for en kjedelig protagonist.

  «Get to the leonoptheryx!!»

  • Jeg har ledd og ledd og ledd av denne kommentaren i en uke nå. Det hele fremstod plutselig så levende for meg. Takk skal du ha! Nå krysser jeg armer og bein for at disse ryktene faktisk er sanne.

  • Lars Klevberg sier:

   haha

   Nå ble nyheten faktisk avblåst fra en fra Fox. Men den tror jeg ikke på. Jeg tror han dukker opp. Hadde vært stort.

 2. Geir J. Olsen sier:

  Helt siden jeg hørte at det skulle komme en oppfølger til AVATAR har jeg jobbet hardt for å prøve å … bry meg.

  Det eneste som ville fått meg til å se enda en snorkefest i 3D fra den en gang så herlige action og popcornkongen James Cameron var hvis Arnold dukka opp, han beviste tydelig at han fortsatt holdt koken som filmhelt i «The Last Stand». Men nå sier jo nyhetene at det ikke blir noe Arnold så da kan Avatar 2 bare ta seg en bolle.

Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>