Richard Linklater er i gang med castingen til Dazed & Confused-oppfølger

I august ble det kjent at Richard Linklater jobber med en oppfølger til coming-of-age-klassikeren Dazed & Confused, som Montages har kåret til en av 90-tallets 100 beste filmer. Ifølge Deadline er regissøren allerede i gang med castingprosessen.

Som vi tidligere har skrevet dreier det «seg imidlertid ikke om en oppfølger i tradisjonell forstand», men en «spiritual sequel» som utspiller seg på college i 1980-årene. Oppfølgeren, som har fått tittelen That’s What I’m Talking About, vil basere seg på hendelser og minner fra Linklaters egen oppvekst, og følger andre rollefigurer enn de vi ble kjent med i Dazed & Confused.

I skrivende stund foreligger det ikke informasjon om når opptakene vil starte, men Deadline opplyser at de nokså ukjente navnene Blake Jenner (Glee), Tyler Hoechlin (Road to Perdition) og Wyatt Russell (22 Jump Street) er tilknyttet prosjektet.

I mellomtiden oppfordrer vi samtlige til å oppsøke den unisont kritikerroste Boyhood på kino. Les vår artikkel om Linklaters oppvekstfilmer her.