Ny og utdypende trailer for Luca Guadagninos Suspiria

For snart tre måneder siden steg forventningene til Suspiria ytterligere, da teppet gikk opp for den første traileren til Luca Guadagninos nytolkning. Om en drøy uke har filmen premiere under filmfestivalen i Venezia, og nå kortes ventetiden ned med nok en trailer.

«At the beginning she gave me things. Perfect balance, perfect sleep,» hører vi Chloë Grace Moretz åpne dette nye klippet med. Etter en stemningsmettet, første trailer får vi nå gløtte mer inn i historien som utspiller seg hos dansekompaniet i Berlin. Moretz spiller eleven Patricia Hingle – et navn fans av Dario Argentos originale Suspiria vil dra kjensel på.

I rollen som hovedkarakteren Susie Bannion finner vi som kjent Dakota Johnson, men utover karakterene og rammefortellingen ser Guadagnino heldigvis ut til å skape sin egen, originale versjon.

Selv om den nye traileren er lengre og mer informativ, er heldigvis fargepaletten og den distinkte stemningen fra den første fortsatt til stede. Suspiria er en av filmene Montages-redaksjonen ser aller mest frem til i Venezia i år – og festivalen starter allerede neste uke.

Se den nye, forlokkende traileren her: