New Line Cinema sliper knivhansken og «rebooter» A Nightmare On Elm Street

The Wrap melder at New Line Cinema forbereder en reboot av Wes Cravens ikoniske suburbia-slasher, A Nightmare On Elm Street.

New Line Cinema, studioet som i sin tid igangsatte serien om drømmeterroristen Freddy Kreuger, skal ha hyret inn manusforfatter David L. Johnson (Orphan, Wrath of the Titans) til å skrive manuset til en ny Nightmare-film. Så langt er det usikkert om New Line og Johnson ønsker å lage et nytt kapittel i serien eller en nyinnspilling av originalen fra 1984.

Det foreligger heller ingen informasjon om hvilken skuespiller som skal overta knivhansken etter Robert Englund og Jackie Earle Haley, eller hvem som blir å finne i registolen.

Selv om det kan virke meningsløst med et nytt kapittel i A Nightmare On Elm Street-serien, ofrer vi neppe mer enn et rynk på nesa over studioenes uoppfinnsomme og blodtørstige jag etter å blåse nytt liv i gamle perler – være seg horror- eller Disney-klassikere. Resirkulering er kanskje mer trendy enn noen gang i Hollywood, og sure stikk fra kritikerne har lite å si når publikum lar seg lokke inn i kinomørket.

Hvilken film mener du er den knivskarpeste i A Nightmare On Elm Street-serien?

A_nightmare_on_elm_street

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen 2 kommentarer

  1. Eirik sier:

    Sukk. Si hva du vil om Elm Street filmene, men de tilhører ihvertfall et slags pop/pulp kultur univers fra 80 tallet, som gir en slags identitet ( Generation X?), og tanke om hva man gjorde og var opptatt av i den tiden. Det og reboote skaper ingen form for progresjon, ingen ønske om og dele av ny kreativitet til en ny generasjon. Som nå får servert oppgulp, det er ikke engang «pulp». Det er bare relativt likegyldig. Men det ligger penger i det hvis man produserer billig.

    Et kult forslag fra meg: Johnny Depp var jo med i den orginale filmen, og karrieren hans peker nedover for tiden, så hvorfor ikke smelle til og la han innta rollen som Freddy Krueger. Sikker på at det ville skape overskrifter.

  2. Geir J. Olsen sier:

    Kjære vene… Også etter den bedritne nyinnspillingen!

    Liker godt forslaget til Eirik ovenfor da, om Depp som Freddy!

Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>