Konkurranse: Vinn gratisbilletter til spesialvisning av Pablo Larraíns Jackie på Kunstnernes Hus Kino

Pablo Larraíns glimrende film Jackie var en av kinovinterens store favoritter for oss i Montages, men dessverre forsvant oppmerksomheten rundt filmen bak buzzen til andre Oscar-kandidater som Moonlight og La La Land. Nå byr Kunstnernes Hus Kino i Oslo på en ny mulighet til å se filmen på det store lerretet – og vi gir i den anledning bort noen gratisbilletter!

Denne spesialvisningen av Jackie på Kunstnernes Hus Kino finner sted i morgen, lørdag 22. april kl. 20.00 (mer info her) – og Montages-skribent Benjamin Yazdan vil holde en innledning til visningen. Han skrev i sin omtale av Jackie blant annet inngående om filmens tematisering av sorg under offentlighetens lupe: «[Et sentralt motiv i Jackie er presidentfruens] enestående evne til å iscenesette mediale tablåer med seg selv i fokus; dels handler det om kontroll, dels er det en komponent i det altseende mannlige blikket hun har hatt på seg fra første dag som presidentfrue.»

Da vi første gang så Jackie på fjorårets filmfestival i Venezia ble redaksjonens utsendte også svært begeistret, og en podkastsamtale om Natalie Portmans formidable rolleprestasjon og Pablo Larraíns visuelle behandling av Jackie Kennedys skjebne finner dere i denne festivalpodkasten fra Venezia.

Har du lyst på gratisbilletter til spesialvisningen på Kunstnernes Hus Kino av Jackie? Send oss en epost til post@montages.no om du ønsker én eller to billetter, og fortell oss hvilken Natalie Portman-rolle som er din favoritt i hennes karriere til nå, og en setning om hvorfor. Begrenset antall billetter, så det er førstemann til mølla!

Sjekk også ut de andre filmene som vises i programmet på Kunstnernes Hus Kino fremover – onsdag  26. april får kinoen eksempelvis besøk av Claire Denis, som skal vise sin nye film Voilà l’enchaînement og samtale med Eskil Vogt.

*

Konkurransen er avsluttet.