- Montages - https://montages.no -

Montages.no

Konkurranse: Vinn gratisbilletter til spesialvisning av Pablo Larraíns Jackie på Kunstnernes Hus Kino

Av , 21. april 2017 i Ukategorisert

Pablo Larraín [1]s glimrende film Jackie [2] var en av kinovinterens store favoritter for oss i Montages, men dessverre forsvant oppmerksomheten rundt filmen bak buzzen til andre Oscar-kandidater som Moonlight og La La Land. Nå byr Kunstnernes Hus Kino [3] i Oslo på en ny mulighet til å se filmen på det store lerretet – og vi gir i den anledning bort noen gratisbilletter!

Denne spesialvisningen av Jackie på Kunstnernes Hus Kino finner sted i morgen, lørdag 22. april kl. 20.00 (mer info her [3]) – og Montages-skribent Benjamin Yazdan [4] vil holde en innledning til visningen. Han skrev i sin omtale [4] av Jackie blant annet inngående om filmens tematisering av sorg under offentlighetens lupe: «[Et sentralt motiv i Jackie er presidentfruens] enestående evne til å iscenesette mediale tablåer med seg selv i fokus; dels handler det om kontroll, dels er det en komponent i det altseende mannlige blikket hun har hatt på seg fra første dag som presidentfrue.»

Da vi første gang så Jackie på fjorårets filmfestival i Venezia ble redaksjonens utsendte også svært begeistret, og en podkastsamtale om Natalie Portmans formidable rolleprestasjon og Pablo Larraíns visuelle behandling av Jackie Kennedys skjebne finner dere i denne festivalpodkasten fra Venezia [5].

Har du lyst på gratisbilletter til spesialvisningen på Kunstnernes Hus Kino av Jackie? Send oss en epost til post@montages.no [6] om du ønsker én eller to billetter, og fortell oss hvilken Natalie Portman-rolle som er din favoritt i hennes karriere til nå, og en setning om hvorfor. Begrenset antall billetter, så det er førstemann til mølla!

Sjekk også ut de andre filmene som vises i programmet på Kunstnernes Hus Kino [7] fremover – onsdag  26. april får kinoen eksempelvis besøk av Claire Denis [8], som skal vise sin nye film Voilà l’enchaînement [9] og samtale med Eskil Vogt [10].

*

Konkurransen er avsluttet.


Artikkel skrevet ut fra Montages: https://montages.no

Lenke til artikkel: https://montages.no/nyheter/konkurranse-vinn-gratisbilletter-til-spesialvisning-av-pablo-larrains-jackie-pa-kunstnernes-hus-kino/

Lenker i denne artikkelen:

[1] Pablo Larraín: http://montages.no/filmfolk/pablo-larrain/

[2] Jackie: http://montages.no/film/jackie/

[3] Kunstnernes Hus Kino: http://www.kunstnerneshus.no/jackie-av-pablo-larrain/

[4] Benjamin Yazdan: http://montages.no/2017/02/nar-sorgen-er-pa-utstilling-jackie/

[5] i denne festivalpodkasten fra Venezia: http://montages.no/2016/09/filmfrelst-243-venezia-2016-natalie-portman-i-pablo-larrains-jackie-og-var-festivaloppsumering/

[6] post@montages.no: mailto:post@montages.no

[7] Kunstnernes Hus Kino: https://www.facebook.com/kunstnerneshuskino/?fref=ts

[8] Claire Denis: http://montages.no/filmfolk/claire-denis

[9] Voilà l’enchaînement: http://www.imdb.com/title/tt3963304/combined

[10] Eskil Vogt: http://montages.no/filmfolk/eskil-vogt/

Copyright © 2009 Montages.no. All rights reserved.