Hør hele Hobbiten-soundtracket nå

Empire Magazine byr på en eksklusiv urpremiere på Howard Shores Hobbiten: En uventet reise, som vel uten sidestykke er årets mest etterlengtede soundtrack.

Tidligere i år var også Empire først ute med å servere spor fra Hans Zimmers The Dark Knight Rises, og har man fulgt med på det populære filmmagasinets nettsider i høst, er det liten tvil om at de har valgt å gi særlig oppmerksomhet til Jacksons gjenforening med Midgard. Ikke så merkelig kanskje, da Empire-redaksjonen var ivrige fans av Ringenes herre-trilogien – som vel også gjelder brorparten av bladets leserskare.

Montages kommer tilbake med en komplett gjennomgang av soundtracket når inntrykkene er fordøyd. Enn så lenge får dere bare lene dere tilbake – i ett strekk, faktisk. Rettighetsproblemer (YouTube-frykt, regner vi med) gjør at soundtracket bare kan streames som ett langt spor. Plugg hodetelefonene til datamaskinen og klikk her for å lytte.

Hos Rolling Stone kan du høre Neil Finns sang til filmen separat, Song of the Lonely Mountain.

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen 3 kommentarer

  1. Lars Klevberg sier:

    Tenk at vi atter engang kan besøke det universet. Hvilken annen generasjon er så heldig?

    Unexpected Journey indeed.

  2. Lovet egentlig meg selv å ikke høre gjennom på forhånd, men sannelig ble ikke fristelsen litt for stor. Høres veldig lovende ut de første minuttene i alle fall. :)

  3. Truls Foss sier:

    Var en av de som stilte meg meget skeptisk til forrige trailer. Dette er som en reddende engel. Forventingene skyter i været med Shores soundtrack!

Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>