- Montages - https://montages.no -

Montages.no

Hør hele Hobbiten-soundtracket nå

Av , 13. november 2012 i Ukategorisert

Empire Magazine [1] byr på en eksklusiv urpremiere på Howard Shore [2]s Hobbiten: En uventet reise [3], som vel uten sidestykke er årets mest etterlengtede soundtrack.

Tidligere i år var også Empire først ute med å servere spor fra Hans Zimmers The Dark Knight Rises, og har man fulgt med på det populære filmmagasinets nettsider i høst, er det liten tvil om at de har valgt å gi særlig oppmerksomhet til Jacksons gjenforening med Midgard. Ikke så merkelig kanskje, da Empire-redaksjonen var ivrige fans av Ringenes herre-trilogien – som vel også gjelder brorparten av bladets leserskare.

Montages kommer tilbake med en komplett gjennomgang av soundtracket når inntrykkene er fordøyd. Enn så lenge får dere bare lene dere tilbake – i ett strekk, faktisk. Rettighetsproblemer (YouTube-frykt, regner vi med) gjør at soundtracket bare kan streames som ett langt spor. Plugg hodetelefonene til datamaskinen og klikk her [1]for å lytte.

Hos Rolling Stone kan du høre Neil Finns sang til filmen separat, Song of the Lonely Mountain [4].


Artikkel skrevet ut fra Montages: https://montages.no

Lenke til artikkel: https://montages.no/nyheter/hor-hele-the-hobbit-soundtracket-na/

Lenker i denne artikkelen:

[1] Empire Magazine: http://www.empireonline.com/news/story.asp?NID=35757

[2] Howard Shore: http://montages.no/filmfolk/howard-shore

[3] Hobbiten: En uventet reise: http://montages.no/film/hobbiten-en-uventet-reise/

[4] Song of the Lonely Mountain: http://www.rollingstone.com/music/news/neil-finn-reaches-epic-heights-on-song-of-the-lonely-mountain-song-premiere-20121112

Copyright © 2009 Montages.no. All rights reserved.