Gia Coppolas tenåringsdrama Palo Alto lanseres på DVD og Blu-Ray til høsten

Det har vært urovekkende stille rundt Gia Coppolas tenåringsdrama Palo Alto etter at filmen hadde verdenspremiere i Venezia i fjor høst. Nå kan de av oss som har sett frem til Gias regidebut puste lettet ut: filmen blir lansert på DVD og Blu-ray tidlig til høsten.

Et samarbeid mellom James Franco, Emma Roberts og Gia fra Coppola-dynastiet kan vanskelig ha resultert i noe helt uinteressant, og skal vi tro de første reaksjonene fra pressen etter Venezia-premieren i fjor, er Palo Alto et poetisk, desperat og sårbart portrett av ungdomstilværelsen – slik den nydelige traileren antydet (les vår mottagelse).

I lys av de gode tilbakemeldingene er det underlig at filmen ikke har fått en mer omfattende festivalturné, og ifølge IMDB skal Palo Alto kun ha blitt vist under filmfestivalen i Venezia. Nå kan det derimot virke som om ting begynner å løsne litt; Palo Alto får en begrenset kinolansering i USA den 9. mai, og ifølge kilder med tilknytning til distribusjonen av filmen, som Montages har vært i kontakt med, vil Palo Alto bli lansert på DVD og Blu-ray tidlig denne høsten.

Vi gleder oss, og krysser fingrene for at en lanseringsdato er like rundt hjørnet. I mellomtiden kan du koste på deg et gjensyn med den nydelige traileren: