- Montages - https://montages.no -

Montages.no

Gia Coppolas tenåringsdrama Palo Alto lanseres på DVD og Blu-Ray til høsten

Av , 18. mars 2014 i Ukategorisert

Det har vært urovekkende stille rundt Gia Coppola [1]s tenåringsdrama Palo Alto [2] etter at filmen hadde verdenspremiere i Venezia i fjor høst. Nå kan de av oss som har sett frem til Gias regidebut puste lettet ut: filmen blir lansert på DVD og Blu-ray tidlig til høsten.

Et samarbeid mellom James Franco [3], Emma Roberts [4] og Gia fra Coppola-dynastiet kan vanskelig ha resultert i noe helt uinteressant, og skal vi tro de første reaksjonene fra pressen etter Venezia-premieren i fjor, er Palo Alto et poetisk, desperat og sårbart portrett av ungdomstilværelsen – slik den nydelige traileren antydet (les vår mottagelse [5]).

I lys av de gode tilbakemeldingene er det underlig at filmen ikke har fått en mer omfattende festivalturné, og ifølge IMDB [6] skal Palo Alto kun ha blitt vist under filmfestivalen i Venezia. Nå kan det derimot virke som om ting begynner å løsne litt; Palo Alto får en begrenset kinolansering i USA den 9. mai, og ifølge kilder med tilknytning til distribusjonen av filmen, som Montages har vært i kontakt med, vil Palo Alto bli lansert på DVD og Blu-ray tidlig denne høsten.

Vi gleder oss, og krysser fingrene for at en lanseringsdato er like rundt hjørnet. I mellomtiden kan du koste på deg et gjensyn med den nydelige traileren:


Artikkel skrevet ut fra Montages: https://montages.no

Lenke til artikkel: https://montages.no/nyheter/gia-coppolas-tenaringsdrama-palo-alto-lanseres-pa-dvd-og-blu-ray-til-hosten/

Lenker i denne artikkelen:

[1] Gia Coppola: http://www.imdb.com/name/nm0178886/

[2] Palo Alto: http://www.imdb.com/title/tt2479800/?ref_=nm_flmg_dr_1

[3] James Franco: http://montages.no/filmfolk/james-franco

[4] Emma Roberts: http://montages.no/filmfolk/emma-roberts

[5] mottagelse: http://montages.no/nyheter/gia-coppola-debuterer-som-spillefilmregissor-i-venezia-med-tenaringsdramaet-palo-alto/

[6] IMDB: http://www.imdb.com/title/tt2479800/releaseinfo?ref_=tt_dt_dt

Copyright © 2009 Montages.no. All rights reserved.