Criterion om fremtiden og nye titler

Den amerikanske hjemmevideodistributøren Criterion, som produserer noen av de flotteste DVD/Blu-ray-utgivelsene i verden, ga nylig et eksklusivt intervju til The Playlist. I artikkelen snakker de om fremtiden for de fysiske distribusjonsformatene, hvordan Criterion klarer seg gjennom finanskrisen og en del av strategiene de har for fremtiden. For alle oss som er over normalt interessert i å se film på best mulig måte er det interessant å følge med på hvilke valg Criterion tar. Artikkelen bidrar i tillegg til å belyse hvordan DVD for alvor har påbegynt sin nedgangstid, gjennom eksempler fra studienes hjemmevideoavdelinger, og at Blu-ray ikke slår an kommersielt helt som forventet. Anbefalt lesning.

I en annen sak hos The Playlist avslører Criterion flere av sine kommende utgivelser, til langt ut i 2010. Mye bra der!