Darren Aronofsky i forhandlinger om å regissere film om våghalsen Evel Knievel

Darren Aronofsky skal være i forhandlinger om å regissere en biopic om stuntmann-ikonet Evel Knievel.

Det har vært stille fra Aronofsky etter Noah, som fikk en nokså turbulent sjøsetting grunnet uenigheter mellom regissøren og Paramount. Siden har regissøren snust på et knippe prosjekter, blant annet science fiction-noiren Moonfall, kriminalfilmen The Good Nurse og en HBO-adaptasjon av Margaret Atwoods roman MaddAddam.

Nå melder Variety (via The Playlist) at Black Swan-regissøren skal være i forhandlinger om å regissere en biopic om den legendariske stuntmannen Evel Knievel, kjent for sine elleville motorsykkel-hopp og ikoniske stil. Knievel skal etter sigende tolkes av Channing Tatum, som har vært tilknyttet prosjektet i lengere tid.

xxl
Channing Tatum i «Magic Mike XXL»

Tatum har arbeidet med å utvikle prosjektet siden 2012, og den første versjonen av manuskriptet er ført i pennen av produsent og manusforfatter Reid Carolin (Magic Mike), i samarbeid med manusforfatter og regissør Scott Silver (8 Mile, The Fighter) Manuset er basert på Stuart Barkers biografi om Knievel, Life Of Evel.

Det er visstnok Aronofskys gripende skildring av en gammel, ensom helt i The Wrestler som har gitt Tatum ideen om å hyre ham inn til å regissere Knievel-filmen.